Alla inlägg den 10 januari 2009

Av Matilda - 10 januari 2009 17:19



Idag har jag inte gjort mkt...klockan ringde vid 08.00 så då var det bara att masa sig ur sängen , för att dra till stallet. Hästskrället/Hallon, var sist kvar inne och det tyckte hon inte var roligt. På väg ut i hagen så piaffade hon brevid mig och levde rövare. Väl ute i hagen så drog hon ett race med lite bakutsparkar osv...så inte verkar hon sjuk iaf :D

Ska nog dra lite mer på maten, då hon inte rids så hårt heller..

 Hallon fick även en ny hagkamrat, Lucas. Stor bjässe men lika snäll som han e stor, gick bra med ihopsläppet och de får fri tillgång på hö.


Annars har jag inte gjort så mkt...Suttit vid datorn och  drömt om shopping, framförallt på Hööks. ett nytt träns och ett regntäcke skulle inte sitta fel..Sen så finns det ju även en hel del fint på asos.com också, se nedan.....men känner att jag ej har kroppen att bära dem, iaf just nu...


 ASOS Petal Backless Halter Dress


ASOS Zip Back Fitted Satin Dress



Ska ju köpa träningskort på Träningslagret o börja träna lite smått där, försöka iaf 2 ggr/vecka till att börja med. skulle inte vara fel att ha lite bättre kondition o lite muskler istället för daller ; ) Men måste ju hinna med att rida hästen varje dag också om vi ska kunna tävla till våren. Men för att orka träna o tävla behöver man ju bra kondis, så träningen går ju hand i hand.



Ikväll blir det fika med Malin och Angelika


see ya



Av Matilda - 10 januari 2009 17:16



Ja, då var det dags även för mig att starta en blogg för att skriva om allt underbart, intressant och framförallt roligt som händer i mitt liv....Kommer bli mkt  bloggande om jobbet, hästsskrället, och tankar om framtiden, så en en gång hälsar jag er Välkomna till Matilda´s blogg.


xoxo

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards