Alla inlägg den 25 januari 2009

Av Matilda - 25 januari 2009 21:41


Japp, jag är fortfarande sjuk : ( Hade trott att jag skulle lyckas bli feberfri och pigg tills i morgon då jag ska till jobbet, men där missbedömde jag.


Har hosta fortfarande, men har snott syrrans hostmedicin, så förhoppningsvis så blir den iaf bättre. Smakar skit, o är i flytande fórm. Har riktigt svårt för det. Tog väl typ en 10 minuter innan jag tog den där förbannade "shotten".


Har även fått ont i vänster sida, precis under revbenet. Är ju även sjukt anfådd även om jag bara går till toaletten o tillbaka till soffan...:S

 Mamma tror att det kan vara lunginflammation pga av anfåddhet + ont vid lungan. Så ska ringa till vårdcentralen i morgon o se vad de säger. Vill ju bli frisk nu så jag kan komma i gång med träning o ridning.


Anders var  med till stallet i dag o gjorde hö, så jag fick lite avlastning iaf : ) Hallon verkar lite uttråkad men stod o pussades med Joyan en stund o betade med Gardida. Så hon lär väl vara ett krutpaket när jag ska börja rida henne....


Ska ju som sagt på återbesök på onsdag till ATG men om jag har lunginflammation så tror jag inte att det är ngn bra idé att springa fram o tillbaka med Hallon på asfaltsgången...Pappa kan nog inte springa med henne, hon lär ju inte vilja röra sig. Är lite misstänksam mot män (även en del kvinnor). Får väl ringa ATG o se om dom har ngn tuff prao som kan springa med henne, som inte är rädd för bakåtslickade öron.


Detta är det som ör jobbigast med en misstänksam/enmanshäst, de fäster sig oftast till en person. Mot mig är hon ju inte alls tjurig o grinig mot som en del personer hon inte känner. Det är ju ett problem om jag t.ex behöver hjälp vid resa eller ngt. Men som tur var har jag de bästa stallkamraterna som lärt känna Hallon o vet att hon inte är den bitch som hon utger sig för att vara, så de hanterar henne bra.


Enkelt uttryckt: Hallon är som en osäker tonårstjej som helst av allt vill ha en ledare men som utåt är den som mobbar o försöker sätta skräck i andra.


Nu ska jag nog gå o vila så jag orkar upp i morgon 06.30

Kraam



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards