Alla inlägg den 11 januari 2009

Av Matilda - 11 januari 2009 20:15



Sitter nyduschad o har precis laddat in lite bilder på. Kommer precis från stallet och hade tänkt att rida lite. Ångrade mig dock när det tyå blåser 25m/s och regnar, hade säkerligen åkt av också....


Så det blev lite frisering av manen o en rejäl rykt. Kan ju inte säga att manen blev jämn men den blev iaf kortare : )


Märkte även att Hallon o hennes nya hagkamrat inte kommer överens. Hallon var livrädd för honom och har säkerligen inte fått äta ngt idag. Svett var hon även när ja tog av täcket..S¨å det får nog li så att hon får gå i egen hage igen, men tror inte hon misströstar för det.


Nu börjar det lukta pannkakor..Anders köpte ngn färdig sats med amerikanska pannkakor som, han provar. Ska bli gott


xoxo


 Hallons man före och efter


Av Matilda - 11 januari 2009 14:21



Det är tusan vad fort det kan vända från -15 grader till +2. Just nu är det grått och fruktansvärt trist utanför mitt fönster. En sådan dag som man bara vill ligga i soffan under en filt och kolla på en bra film o äta godis : )


Men det blir det inte för mig. Jag o anders ska och äta hos mamma och pappa vid 15, sen efter det blir det stallet och ridning. Om det börjar regna får jag styra ut mig i regnkläder och rida i alla fall..


I går kväll blev det fika med Malin på donkan :p trodde inget annat var öppet men när vi åkte hem så såg vi att Melkers var öppet, jaja det blev iaf en billig fika. 2h tror jag vi satt där o pratade, sen blev det Nöjesbutiken och köpte lite smått o gott, och en tidning.


så nu ska jag sätta mig med den och fördjupa mina kunskaper i hästvärlden..hehe


ha det bra


Skulle inte vara fel med sommar



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards