Alla inlägg den 21 januari 2009

Av Matilda - 21 januari 2009 20:13



Sitter i soffan och halvt om halvt kollar på Arga Snickaren, sen försöker jag koncentrera mig lite på datorn.


Är fortfarande sjuk med hosta och feber...har hört av en del att denna vintersjuka sitter i ett tag, inte kul : ( Jossan har iaf tagit hand om Hallon hela veckan och ska även göra det i morgon. Hon är guld värd. Hallon fick tydligen lyxbehandling med rykt och allt, det tyckte hon säkert om.


Har inte gjort mkt mer än att legat i soffan och kollat på tv denna veckan...SÅ nu kan jag nog tv-tablån utantill. Blir inget jobb i morgon heller eftersom jag fortfarande hjar feber. Hade en förhoppning om att kunna gå till jobbet på fredag men med min tur så går väl det i stöpet. Och om det inte blir ngt jobb på fredag så blir det ingen shopping/fest i Karlstad heller.


Men det jag önskar mest av allt nu är iaf att bli frisk. Om man reser sig ur soffan o går till toan så känns det som om jag har sprungit maraton.


Har även dessa två dagar tillbringat hemma hos mamma o pappa på dagarna för att vara lite sällskap åt Vilma o se lite annat än lägenheten.


Under denna veckan så har jag inte haft ngn direkt matlust pga febern så jag har levt på smoothies o frukt, så har väl gått ner ett par kilo. Men tog en Ipren nyss så febern håller på att gå ned (jag svettas), så har lyckats få i mig lite pizza.


I morgon händer inget spännande..blir nog tv-tittande för hela slanten och kanske lite dator. Saknar Hallon och att vara i stallet och rida. Stallkamraterna är inte heller helt fel att umgås med : )


ha de bra

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards