Alla inlägg under januari 2009

Av Matilda - 12 januari 2009 20:56



Sitter i soffan med datorn i knäet, en filt runt mig och äter salta pingviner , det är livet det :P Rätt skönt att ha två datorer då både jag o anders är datanördar...Just nu sitter han o kolla på monstermaskiner , v ilket nöje!


Var iaf inte roligt att gå upp i morse, blää. Men har ju gått upp på 100% nu från 87.5% så nu kommer jag j tjäna lite mera pengar, wiie

 Har ju bytt avdelning också så nu är jobbet helt okey.


Blev ingen ridning denna dag heller då det typ var en leråker o vattenpölar överallt och sen blåste det halvstorm ute :s så det blev bara lite pyssel och massage istället. Har även flyttat tillbaka henne till hennes gamla hage, blir nog bäst så. Hon fick även nya skor ida, så fin så :)


ska försöka komma iväg o köpa ett träningskort på träningslagret också...men nu blev det ju lite andra utgifter såsom frisör och hovslagare. Får se hur mkt jag får i lön så får jag väl köpa ett kort då.


Får ju lön den 25:e, men det är på en söndag. Får jag lönen den 26:e då, eller den 23:e på fredagen innan helgen??


Den 24:e blir det partaj i karlstad hos angelika o stefan, ska bli roligt; ) senast jag var ute var nog när vi hade inflyttningsfest tror jag, den 15:e nov...herregud var det så  längesen...hmm. Får nog ta å styra upp ngn fest här hemma tror jag


Ha de bra

kram


Av Matilda - 11 januari 2009 20:15



Sitter nyduschad o har precis laddat in lite bilder på. Kommer precis från stallet och hade tänkt att rida lite. Ångrade mig dock när det tyå blåser 25m/s och regnar, hade säkerligen åkt av också....


Så det blev lite frisering av manen o en rejäl rykt. Kan ju inte säga att manen blev jämn men den blev iaf kortare : )


Märkte även att Hallon o hennes nya hagkamrat inte kommer överens. Hallon var livrädd för honom och har säkerligen inte fått äta ngt idag. Svett var hon även när ja tog av täcket..S¨å det får nog li så att hon får gå i egen hage igen, men tror inte hon misströstar för det.


Nu börjar det lukta pannkakor..Anders köpte ngn färdig sats med amerikanska pannkakor som, han provar. Ska bli gott


xoxo


 Hallons man före och efter


Av Matilda - 11 januari 2009 14:21



Det är tusan vad fort det kan vända från -15 grader till +2. Just nu är det grått och fruktansvärt trist utanför mitt fönster. En sådan dag som man bara vill ligga i soffan under en filt och kolla på en bra film o äta godis : )


Men det blir det inte för mig. Jag o anders ska och äta hos mamma och pappa vid 15, sen efter det blir det stallet och ridning. Om det börjar regna får jag styra ut mig i regnkläder och rida i alla fall..


I går kväll blev det fika med Malin på donkan :p trodde inget annat var öppet men när vi åkte hem så såg vi att Melkers var öppet, jaja det blev iaf en billig fika. 2h tror jag vi satt där o pratade, sen blev det Nöjesbutiken och köpte lite smått o gott, och en tidning.


så nu ska jag sätta mig med den och fördjupa mina kunskaper i hästvärlden..hehe


ha det bra


Skulle inte vara fel med sommar



Av Matilda - 10 januari 2009 17:19



Idag har jag inte gjort mkt...klockan ringde vid 08.00 så då var det bara att masa sig ur sängen , för att dra till stallet. Hästskrället/Hallon, var sist kvar inne och det tyckte hon inte var roligt. På väg ut i hagen så piaffade hon brevid mig och levde rövare. Väl ute i hagen så drog hon ett race med lite bakutsparkar osv...så inte verkar hon sjuk iaf :D

Ska nog dra lite mer på maten, då hon inte rids så hårt heller..

 Hallon fick även en ny hagkamrat, Lucas. Stor bjässe men lika snäll som han e stor, gick bra med ihopsläppet och de får fri tillgång på hö.


Annars har jag inte gjort så mkt...Suttit vid datorn och  drömt om shopping, framförallt på Hööks. ett nytt träns och ett regntäcke skulle inte sitta fel..Sen så finns det ju även en hel del fint på asos.com också, se nedan.....men känner att jag ej har kroppen att bära dem, iaf just nu...


 ASOS Petal Backless Halter Dress


ASOS Zip Back Fitted Satin Dress



Ska ju köpa träningskort på Träningslagret o börja träna lite smått där, försöka iaf 2 ggr/vecka till att börja med. skulle inte vara fel att ha lite bättre kondition o lite muskler istället för daller ; ) Men måste ju hinna med att rida hästen varje dag också om vi ska kunna tävla till våren. Men för att orka träna o tävla behöver man ju bra kondis, så träningen går ju hand i hand.



Ikväll blir det fika med Malin och Angelika


see ya



Av Matilda - 10 januari 2009 17:16



Ja, då var det dags även för mig att starta en blogg för att skriva om allt underbart, intressant och framförallt roligt som händer i mitt liv....Kommer bli mkt  bloggande om jobbet, hästsskrället, och tankar om framtiden, så en en gång hälsar jag er Välkomna till Matilda´s blogg.


xoxo

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards