Alla inlägg den 5 september 2009

Av Matilda - 5 september 2009 10:17


Håller på att packa det sista inför färden till Motjärnshyttan/Filipstad. Jag, anders och angelika ska hälsa på anders gamla klasskompis Björn lördag - söndag. Vi ska dock åka till Filipstad och gå på marken där, sen blir det hem till Björn och börja förfesta lite. När vi är lagom runda under fötterna så ska vi in till Filipstad igen för utgång/träffa folk. Vet inte riktigt vad jag ska vänta mig av Filipstads uteliv men den som lever får se ^^


Hallon får vila idag. Var till stallet i morse och fixade allt med mockning + mat. Gick och hälsade på henne i hagen och bjöd på lite äpplen. Det verkar som om Nikita och Hallon funkar bra ihop, men Hallon är dock lägst i rang. Av Smilla, Nikita och Hallon så är det Smilla som är högst i rang tror jag.


Igår så red vi ut i skogen med Elina-Judson och Ebba-Icarus. Det blåste halv storm och småduggade men det var inget som hindrade oss ; ) Hallon var laddad till tusen och så fort som hon skrittade har jag nog aldrig varit med om. Ska bli roligt att sätta igång henne för hon kommer nog vara full med energi.


Nu ska jag packa det sista och hämta Angelika, sen bär det iväg till Filipstad.

Hej hopp!

Ovido - Quiz & Flashcards