Alla inlägg den 29 september 2009

Av Matilda - 29 september 2009 19:50

  


Sitter och äter gröna vindruvor för att dämpa min hunger lite. Anders är iväg och jobbar men skulle köpa med mat när han slutar. Borde inte dörja så länge till.


Annars då? Har jobbat idag och det var inte vidare kul, men desto roligare är de när lönen kommer den 25:e : )

Åkte sen vidare  direkt till stallet och mockade och gjorde mat. Idag hade jag inte tänkt rida utan det blev lite NH i paddocken istället. Intaget från hagen var inga problem idag men jag vet ju inte om det beror på att jag var med...Gjorde i ordning Hallon i boxen och plockade bort ca 10 älgflugor som hade släppt  vingarna och gömde sig under pälsen! Usch vad äckliga de är :S Lär ju inte vara vidare trevligt att ha dem krypande på sig heller.


Blev sedan 30min NH (natural horsemanship) i paddocken. Hallon ska följa mig vart jag än går, flytta undan för trycka och backa. Hon funkar rätt bra framåt men hon hatar att jag flyttar på henne. Då visar hon sitt missnöje ganska bra ^^ Longerade henne i båda varven och det gick också rätt bra. Ska försöka göra dessa ´övningar varannan dag och se om hon blir något "trevligare". Har läst att det den som flyttar på den andre är ledaren..Så det är bara att flytta på henne för att hon ska acceptera att jag är ledaren. Kommer nog dock ta ett tag att övertyga henne om det.


Lite bilder från träningen idag

  

  


  


Nu ska jag kolla på Idol och vänta på mat!

Ha det bra 

Ovido - Quiz & Flashcards