Alla inlägg den 22 september 2009

Av Matilda - 22 september 2009 21:30

Idag har det verkligen inte varit ett härligt höstväder :S Riktiga höstvindar a la 15m/s och en regnskur då och då. Inte direkt det roligaste vädret att rida i (när man är utan ridhus) men; det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder !

 

Hallon har fått nya pjucks idag och hon skötte sig ganska bra för att vara 3:e gången hon var själv i stallet. Eloge till henne! Dock så var hon lite orolig när rolf skulle ta bakhovarna men med hans lugn så gick det finfint ändå. Så nu är hon fin på fötterna igen  :)


Blev en uteritt med Malin och Elina idag i stormen. Trodde nog att Hallon skulle vara överallt och ingenstans men hon knatade avslappnat på bakom Smilla och Judson. Hon hade dock lite svårt att hinna med de "stora" hästarna med hennes ponnyben ; ) Vi red en ganska lång sväng, och ett tag så visste jag inte riktigt var vi var, men hem kom vi. På slutet av turen så red vi över ett högärde och det såg väldigt inbjudande ut att galopperad på! Galopp får vi nog hålla oss ifrån ett tag, kanske i december att det kan galopperas där...I morgon tänkte jag börja trava lite smått, kanske 2 min eller något. Sedan får jag bygga upp det mer och mer.


Har även funderat på att ta ut en equiterapeut/massör till Hallon då hon är rätt stel i musklerna. Har ju inte direkt kunnat jobba igenom henne de sista månaderna, skritt är inte så lösgörande tycker jag. Marie m. Nikita ville nog också vara med så vi ska se om vi hittar någon bra. Kan vara skönt att kolla igenom muskler innan man börjar rida igång ordenltigt.


I morgon är jag ledig men blir nog ingen lugn dag. Ska städa lägenheten + handla mat, även kolla om det finns någon tid för tvättning. Det är inte bara att ha eget boende ^^


Nu ska jag läsa lite bloggar och sen blir det sänga!

Gonatt alla 

Ovido - Quiz & Flashcards