Alla inlägg den 11 februari 2010

Av Matilda - 11 februari 2010 11:10


Denna vecka har faktiskt rullat på riktigt fort men har inte gjort något speciellt. Varit till stallet på morgnarna och fixat, sen gått en promenad och sen jobbat.  Hoppas att kommande vecka blir lite mer varierad men först är det helg!

Ska bl.a leka frisör med Angelikas hår på lördag f.m och sen en fika på kvällen med Malin och Elina.

  

På söndag är det ju Alla    Dag så då ska jag vara extra snäll mot alla som ligger mig varmt om hjärtat. Ska umgås med Anders en del och ev. ska  vi gå på bio också.


Hallon har fortfarande inte fått någon ny framsko och jag har inte heller hört av hovslagarn:( Så det blir nog ingen ny sko denna veckan. Tänkte dock försöka åka till ridhuset på lördag för att hon ska få röra lite på sig. Vill ju inte rida ute då det är så hårt men i ridhus borde nog gå bra.


Har även hänt en olycka i stallet. I går stod Eldor med blodet forsande från pannan och blödde även näsblod:( Han var också väldigt svullen över nosryggen. Stackars liten, han såg så ynklig ut när han stod i boxen på kvällen. Ägarna försökte få tag i veterinär och ringde även Strömsholm men ingen ville åka ut och kolla!! Någon tyckte att det var alldeles för långt att åka (!) och andra tyckte inte att det lät viktigt. Dålig stil av veterinärna tycker jag om man har en häst som blöder näsblod kan det ju vara allvarligt...Tror i alla fall att de ska vänta till efter helgen och ev. åka till Karlstad och kolla upp om något är skadat inuti.


Lite ändrade planer för Scandinvaium resan blir det också. Elina följer inte med utan ska gå mannekäng på Bröllopsmässan i Örebro. Inte varje dag som man får ett sådant erbjudande, så förstår att hon dissar GBG och Scandinavium. Tror dock att Ebba ska följa med oss istället. Shoppa som tokar ska vi göra i alla fall   

  


Tävlingen på hemmaklubben den 21/2 struntat jag i. Har ju inte ridit något denna veckan och vi är nog inte riktigt redo för tävling ännu. Siktar mot Valåsen den 28/3 istället :)


Ha de bra!

Ovido - Quiz & Flashcards