Alla inlägg den 2 februari 2009

Av Matilda - 2 februari 2009 21:06


 Det finns folk som det riktigt "klickar" med, speciellt när man delar samma intressen, i detta fallet hästintresset : ) Idag så kom jag till stallet vid halv sju och folket i stallet hälsar glatt o frågar hur man mår osv. Detta är bland det bästa med att åka till stallet, inte bara för att träffa Hallon, utan även för att träffa dessa underbara, omtänksamma och glada personer. Det är en befrielse att komma till stallet efter en stressig dag på jobbet. Man släpper allt och varvar ner o bara är. Hästarna är experter på att läsa av kroppsspråket, så om man kommer arg o förbannad så får man räkna med att hästen kommer vara nervös o likadan tillbaka, eftersom vi kommunicerar genom kroppspråket och våra rörelser.


Hannele sade när jag kom till stallet att jag inte hade behövt komma till stallet idag, då hon hade fixat Hallons mat o Emma hade mockat åt Hallon. De hade gjort det eftersom jag har vart sjuk så länge o jobbade sent. Fatta om jag blev glad i hjärtat av det, just att folk kan vara så omtänksamma och hjälpsamma. Det är nog vårt motto i Labbsand stallet, Hjälp varandra  och Gemenskap är orden : ) Kommer nig aldrig att flytta därifrån, även om jag är utan ridhus på vintern, har ju klarat 2 vintrar utan det så...:P


Fick se den nya hästen idag också, en brunskäck valack på 1.65 Sixten heter han, är inte så musklad men verkar trevlig och snäll.


Jobbade första dagen idag också, gick faktiskt rikigt bra, hostade lite men anfåddheten är nästan helt borta , tjohoo.


Sen åt jag Anders köttbullar o makaroner och kollade på Twilight. Tycker inte att den var så fantastisk som alla tycker, men kan nog bero på att jag missade första 30 minuter o det var usel kvalité på filmen. Såg ut som om någon filmat när de såg filmen på bio...Men det gick ändå.


Nu vill jag vara frisk så jag kan börja rida igång Hallon igen, på torsdag slutar jag tidigt så då ska jag nog vara tillräckligt frisk.


Ha det bra


saknar klassen*

Ovido - Quiz & Flashcards