Alla inlägg den 10 februari 2009

Av Matilda - 10 februari 2009 21:45


Idag har jag varit effektiv och produktiv. Jobbade 08.00 - 16.30 och var effektiv och produktiv heeeela dagen..Eller inte, ringde inte så mkt så statistiken blev väl inte så bra. Försökte även få min TL att kolla när min mail (som inte har funkat på 2 veckor) börjar funka. Ganska beroende av den då all viktig info kommer till den o det skickas kanske 4 mail/dag så har väl ett 80-tal mail som är olästa :S

Ville även veta om jag får ngn halvårsbonus men det verkar också vara svårt att få reda på, suck. Som mest kan man få 22 000, om jag har tur så får jag iaf 10 000.


Sen så åkte jag till stallet och red en sväng på banan med Hallon. Blev mest skritt ock typ 5 min trav. Saknar snösulor nu, hon får jui styltor så fort vi går på en oplogad väg, liite jobbigt.


Kom hem vid sju och började laga Chili con carne , gick ganska fort, var väl klar vid kvart i åtta, så då började jag baka cupcakes istället! Har fått dessa cupcakes på hjärnan, det är ju så himla gott : ) Idag blev det choklad cupcakes. Mums :) var mkt choklad i och de smälter i munnen. ¨När jag var klar med det så har jag suttit vid datorn o tv:n. Väntar på att karln i huset (anders) skall komma hem från jobbet. Ja, det är nog inte många som jobbar till 22.00, så får hoppas att han tycker om maten och cupcakes.


Har tagit lite kort på mina bakverk men hittar ej kamerasladden, så det får bli en annan dag.


Nu ska jag duscha o sen lägga mig under täcket o läsa lite


Kram

Ovido - Quiz & Flashcards