Alla inlägg den 1 februari 2009

Av Matilda - 1 februari 2009 21:29


Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt.


Efter frukost så åkte jag direkt till stallet och fixade mockning, hö o Hallons mat. Kommer även en ny hyresgäst till stallet. Tydligen mor & dotter som precis har köpt deras första (?) hä'st. Hoppas på att de kommer trivas med oss och vi med dem  : )


Sen vid halv två så åkte jag o anders till hans pappa och Carina. Där bjöds det på kyckling i vinsås med ris, mums, men hann inte njuta så mkt då jag var tvungen att dra vid halv tre.


Kvart i tre var jag hos Malin o vi åkte iväg till ridskolan, det var nämligen tävlingsmöte. Andrea ifade lite om kommande tävlingar o även lagtävlingar. Anmälde mig till division III dressyr, så nu j*klars ska det tränas. Såklart så är den första dressyrtävlingen för året hos oss den 7/3, tror inte att jag o Hallon är tävlingsklara då, men vi får väl se. Anmälde mig som räknare, om jag ej ska tävla, och som protokollskrivare på söndagen för ponnysarna. Har aldrig varit det, men det ska noig gå bra ; )


Sen efter mötet blev det vidare till Malins häst Smilla, där hon fixade lite o gick en promenad med Smilla. Sen vid halv sex bar det hemåt.


Så nu har jag duschat och slötittat på Trollkarlens Hemligheter. Är mkt bättre nu också, inte lika anfådd o hostan har nästan 

gett sig också, så imorgon blir det jobbet.


Ha det bra : )

Ovido - Quiz & Flashcards