Alla inlägg den 14 februari 2009

Av Matilda - 14 februari 2009 21:10


Japp, jag har blivit partysugen. Tror faktiskt inte att jag har festat sedan vår inflyttningsfest o den var ju i november. Herregud, har tofflat med anders varenda helg i typ 3 månader. Det får det nog blir ändring på. Kanske dags att dra ihop en liten fest i lägenheten, eller vad tycker ni ?


Är ju även Alla hjärtans dag idag. Anders har fått en ros och choklad av mig och så lagade jag middag; entrecote m. potatsräfflor o bearnaisesås, mums : ) Tror han blev nöjd. Av anders fick jag ett jättefint Pilgrim halsband, lagom "blin-bling" så jag kan ha det till vardags.


Har även jobbat 12.00 - 18.00 idag, så har inte kunnat njuta av det fina vädret så mkt. Var i stallet i morse, hade morgon, och släppte ut pållarna o fotade lite på Hallon och den fina vinternaturen med mobilen.


I morgon blir det Karlstad o träffa Angelika, det ska bli kul! ska gå lite på stan o sen ut till bergvik för att kolla på Coop , har mkt billiga hästgrejor där från Hansbo ex. Ska inhandlka ett fleecetäcke om det finns. Det Hallon har nu (även det köpt på coop) börjar falla i bitar nu.


Nej nu ska jag umgås med sjuklingen i soffan o kolla på Melodifestivalen


See ya

Ovido - Quiz & Flashcards