Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Matilda - 22 februari 2009 16:02


Ja nu kommer jag ladda upp en bildbomb med bilder från i f.m då Angelika var med som fotograf : ) Gardida o Jossan fick också vara med på ett hörn.



Av Matilda - 22 februari 2009 10:36


Jaa, det har snöat igen här i Karlskoga tror jag. Bilen lär ju ha försvunnit under snön också. Visst, det är mysigt med snö men alla dessa täcken som ska på hästar, styltorna som de får och de minuisgrader som blir, njaa nu börjar jag faktiskt längta efter våren och sommaren. Tror nog att maj är min favorit månad, det är då de flesta blommor slår ut eller är i full blom och alla äckliga insekter har inte hunnit komma igång. Lagom varmt och rida också, tror hästarna trivs bra då också.


Igår så var jag till Lämås och red ut med Angelika. Hon hade Righty och jag hade Catalina. Hon är inte mkt större en en d-ponny och överbyggd i bak, men söt var hon. Pigg som sjutton var hon också : ) Blev lite oförutsedda galopprundor i stället för trav men roligt var det. Var nog första gången denna vinter som de fick sträcka på benen. Får se om det blir ridning i dag med.


Ska iaf rida min skrutthäst idag. Tänkte rida ut om det inte är för mkt "kramsnö". I morgon nblir det ATG så vi får se vad veterinären säger :S Vill ju att hon ska vara frisk nog att börja sätta igång.


I går kväll så provade jag min fonduegryta som jag fick i Alla hjärtans dag present. Mkt gott var det :)


Ha en bra söndag




Ovido - Quiz & Flashcards