Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Matilda - 15 februari 2009 20:45


Idag har det varit fullt upp i princip hela dan. Gav mig själv lite sovmorgon till 9.30 (behövligt) och sen blev det frukost, in i bilen och iväg till Karlstad. Där mötte jag Angelika, ett kärt återseende : )


Vi gick först på stan, Duvan o Mitt i City. Hittade lite vårkläder på Monki. Blev ett par gråa chinos och en svart body-top med spets på, jättefina. Stod att byxorna kostade 250:- men när jag betalade på blev det 230. Betalade glatt och såg att jag hade fått byxorna för 50:-. Rikigt fynd! Hittade även en midjekort jeansjacka med dragkedjan som var skitsnygg. Tänkte att jag ska låta Anders köpa den åt mig. Fick i julklapp av honom "presentkort" på shopping i valfri stad (inom rimlig penningräns), så det kanske blir en tripp till karlstad efter löning.


Sen efter stan så åkte vi ut till Bergvik, tänkte köpa ett fleecetäcke till Hallon men fanns inga i hennes storlek, får krympa henne till 95cm  ; ) Blev iaf 3 dunkar med spolarvätska för 99:-, vilket fynd. JAg tror att min bil dricker spolarvätska så fort som det tar slut! Men nu lär det iaf räcka ett tag. Bjöd Angelika på mat, en försenad födelsedagspresent, och vi satt och skvallrade en stund om allt mellan himmel o jord.


Efter Bergvik, med onda fötter och spolarvätskan under armen (påsen gick sönder), så skjutsade jag hem angelika till Hammarö o kollade in i deras lägenhet. Riktigt mysig : )


Hade kvällen i stallet så efter Karlstad blev det stallet, borstade av Hallon o gav pållarna mat.


Nu är jag hemma o har plockat rätt, diskmaskin, plockat in tvätt osv. Så nu blir det duschen o sen kolla lite tv.


Bilder på mina fynd kommer nedan:

Kram




Ovido - Quiz & Flashcards