Alla inlägg den 8 februari 2009

Av Matilda - 8 februari 2009 21:20

 



Söndagen har inte haft så mkt att bjuda på direkt. Tillbringade f.m dagen i soffan och kollade lite repriser av Top Model. Sen så bakade jag hallon cupcakes från min kokbok A piece of cake som jag fick i julklapp(?) eller det var nog i present jag fick den.  De blev lite misslyckade, glasyren ville inte rikgtigt stelna, men de gick att äta ändå : )


   




Sen så åt jag o anders middag hos mamma och pappa, så man slapp ju laga maten idag iaf. I går så lagade anders flamerad tournedou m. ngn rödvinsås och friterad potatis. Mkt utsökt! Tur att ngn kan laga mat i den här familjen i varje fall. Jag håller mig till att äta den.


Sen så var det stallmöte i stallet. Gick igenom lite punkter typ torkrum som är behövligt men då måste hyran höjas, sen lite blandat. Sen så bjöd jag på mina misslyckade cupcakes och de gick åt i varje fall! De nya personerna i stallet är även sugna på att hyra-köpa en transport från Värmlandsvagnen. Det är jag , Emma o de nya som ev. ska hyra ett tillsammans. Man åker kanske med hästen en gång i veckan m. transport till ridhuset o´ch oftast så åker man inte samma tid. Så då skulle vi få betala ungefär 400:- per person och det är lika mkt som jag skulle lägga ut på att hyra en transport 1dag/vecka per månad. Plus att man inte behöver "jaga" en transport om man till exempel vill rida i ridhuset till helgen och den man brukar hyra är upptagen. Så jag tycker att det är en bra idé i varje fall :P


Myste med Hallon i hagen idag också. När jag kom så gav jag henne lunchhö och efter mötet när jag kom till hagen så gnäggade hon åt mig. Fixade lite med vattnet i hagen, tog bort is och så. Sen så tyckte Hallon att jag skulle klia lite på henne. Vinterpälsen håller på att fällas nu och Hallon tycker att det kliar alldeles för mkt. Så hon ställde sig bakom mig och blockerade vägen so om "Du får klia på mig innan du får gå ut ur hagen". Så vi hade en liten  mysstund där i mörkret.


I morgon blir det jobb men slutar kl. 16 så det blir stallet efter det och en skrittur i skogen om det inte är för mkt snö, har ju inga sulor på så blir så höga styltor. Anders ska åka till Åland med lastbilen så blir ensam i morgon. Så ska åka till mamma o pappa och äta med dem. Slipper laga mat i morgon också, lyx.


Ha det så bra så länge


Ovido - Quiz & Flashcards