Alla inlägg den 1 maj 2009

Av Matilda - 1 maj 2009 17:22


Har hunnit fika med Angelika och Malin och hunden Fifi : )

 Vi köpte lite fika på Willys (eftersom alla cafér var ständga) och satte oss på en bänk i Ekmansdalen. Väldigt soligt och fint, hoppas man fått lite färg i alla fall.


Sen bar det av till stallet och skrittade ut Hallon i skogen, var för vamrt för att rida seriöst när solen gassade. Lite bilder finns nedan på nya pållen Viveca och Gardida (Hallons hagkompis)


Nu ska jag in i duschen och sen bär det av till Vilma och grillen, gud vad gôtt : ) Ha det skönt i solen!





Av Matilda - 1 maj 2009 08:45


Kunde inte sova längre då solen letade sig in genom persiennerna samt att jag fortfarande är lite uppspelt över det som  elina berättade igår, hihi.


Håller på att koka ägg och ska äta lite frukost snart. Sen vid 12 så blir det fika med Malin och Angelika på stan, ska se om vi hittar ett café som är öppet eller om det får bli donkan ^^

¨

I eftermiddag blir det stallet och uteritt för min och Hallons del och sedan ikväll ska vi ta hand om Vilma och umgås med syster. MAmma och pappa ska iväg på galej och kommer hem i morgon. Så ska passa på att tvätta igenom våra 6 påsar med tvätt och kanske lite benlindor också ; ) Blir grillat ikväll och gud så gott!


Har även hittat en ny favoritsida med massa hästgrejor: http://www.hastaffaren.se/ Jättemkt fina benlindor och schabrak och inte alls för dyrt.

Har hittat ett träns som Hallon vill ha:



Nu ska jag äta frukost och plocka lite rätt i lägenheten med anders snosar och sover

hej svejs

Ovido - Quiz & Flashcards