Alla inlägg den 28 maj 2009

Av Matilda - 28 maj 2009 22:17

Tack för alla fina kommentarer jag får om Hallon, värmer i hjärtat : )

Annso: Ska flytta till Linnebäck då det kommer bli lite mer "ta hand om sin egen häst". Slipper ta ut pållarna på morgonen och bara en fodring i veckan. Plus att det är ett mindre stall. Så flyttar inte på grund av att jag inte trivs på Kosia utan på grund av att jag tror att det kan bli enklare att ha häst ute i Linnebäck : )


Nej idag har jag nog bara haft otur tror jag...Har ringt/SMS:at på 4 transporter i karlskoga området idag men det verkar som om alla ska ut och tävla på söndag. Så just nu så står jag utan transport! Och det känns ju förjäkligt när Valåsen egentligen ligger på skrittavstånd (om man fick rida över golfbanan). Och med transport så tar det 5 min att köra dit...Så vi får väl se om  jag hittar någon transport till på söndag, annars får jag väl stryka mig om inte annat. Så om du vet någon som hyr ut sin transport till vettigt pris och står i Karlskoga området, skriv en kommentar eller skicka ett SMS till mig. (Lina och Cicci har jag redan kollat med).


Idag så har jag även ridit ut med Hallon och hon kändes inte riktigt fräsch tyvärr :´( Det kändes som om hon har tog kortare steg med något av bakbenen. Dock så var hon inte varm/svullen någonstans. Klämde även igenom ryggen för att se om  hon reagerade, men hon lade inte ens öronen bakåt. Förra gången hon var halt så tjurade hon ju till så fort man petade på ryggen/bogen och man såg när man vände henne att hon hade ont. Hoppas att hon "bara" har trampat på en sten (ganska känslig för sånt) eller att hon har spänt sig när det regnade idag och att det har genererat till att hon har blivit stel bara. Hallon har ju ganska mkt humör också, så hon visar ju tydligt nör hon har ont. När vi red ut och skrittade/travade så var det inga protester. Började ju nästan trava så fort jag kortade tyglarna. Så jag smörjde in liniment på benen och täckade henne och lät henne gå ute inatt. Då rör hon ju på sig hela tiden och får inga gallor, så kanske hon är bättre tills i morgon. Jag red ju inte torsdag - måndag förra veckan (var i London)  och inte heller igår, så hon kan ju vara lite stel pga av det. (Analyserar för fullt i mitt huvud just nu). Vi ska rida ut med Carolina och Viveca i morgon bitti, så hoppas hoppas att hon är bättre. Vill ju verkligen vara med i Valåsen på tävling. Plus att Hallons ägare ska komma och kolla på oss då och sedan skriva köpekontrakt osv.


Så nu vill jag att alla som läser håller tummarna på att Hallon är bättre tills i morgon^^ Det är ju dessa bitar av hästlivet som gör att man får en klump i magen tyvärr:S


Blev väldigt långt och flummigt inlägg men hoppas att det är läsbart

Godnatt

Ovido - Quiz & Flashcards