Alla inlägg den 20 maj 2009

Av Matilda - 20 maj 2009 08:29


I dag är sista arbetsdagen för denna veckan, sjukt skönt! För i morgon är jag schemalagd ledig och på fredag åker vi till LONDON! : )


Så idag blir det jobb 9.30 - 18 och efter det stallet och rida en sväng på Hallon, antingen på banan eller ut i skogen. Ska ju inte gå alltför hårt då vi ska klättra på torsdagen.


I morgon så blir det stallet tidigt och fixa allt där. Sedan hem och städa en massa, ser ut som ett helvete här just nu. Dammigt och äckligt :s Kan ju vara skönt att komma hem till en städad lägenhet på måndag. Anders ska ju till Huvfudstaden i helgen så han lär ju inte heller städa. Dessutom undrar jag om vi tjejer har någon "städgen" i oss? När jag har en ledig dag/slutar tidigt och jag ser att det är skitigt som f*n i lägenheten så städar jag ju den. Men anders spelar tv-spel, tvättar bilen, eller gör ingenting. Trots att man ser dammråttorna efter väggen...Eller så kanske han väntar ut mig tills jag ger order om att städa, för om jag inte säger något så städas det inte. Tror han har dammsugit på eget bevåg 2ggr eller något.


Jaja, ska även packa allt i morgon, ta fram pass och ta med biljetterna samt gå en snabbis på stan och köpa lite nödvändigheter som ska med. Ska även köpa med mig en London bok så jag kan kolla upp vad jag vill göra förutom att shoppa.


Ha de bra

Ovido - Quiz & Flashcards