Alla inlägg den 16 maj 2009

Av Matilda - 16 maj 2009 09:19


Idag hade jag klockan på ringning för kl. 10 idag så står vi uppradade vid stallet för att ha årets första städdag/arbetsdag. Vet inte rikigt vad vi ska göra men i ett stall finns det alltid något som behöver lagas/målas/fixas/städas. Kanske blir att fixa på höloftet och bygga sommarhagar eller något...Blir nog iaf trevligt ; )


Sen så ska jag och Carolina rida ut barbacka på vår ston ^^ Har ju ridit barbacka på Hallon förut och hon är rund över ryggen så henne får man iaf inte skavsår av. Men carolina har ett fullblod och de brukar ju vara ganska spetsiga! Får se om hon kan gå efter den ridturen. Vill bara tillägga att vi bara ska skritta ut, så jag lär nog inte ramla av...Kanske när vi ska hoppa ett dike dock...


Igår var det Anki träning för hela slanten. Blev ju såklart försenad från jobbet (j*dra säljare som ska kolla massa abonnemang) och Hallon hade dessutom hittat värsta lergropen. Jag såg hennes ena sida (svart och blank) men när jag såg andra (dammig och grå) så sa jag ett par väl valda ord till Hallon. 10min på sig att fixa fram en svart häst så blev det paniklösning med blöt svamp och vips! så hade man iaf nästan en svart häst. På träningen så övade vi mkt lösgörande övningar, öppna ch galoppfattningar , förvänd galopp. Anki tyckte iaf att Hallon ser starkare ut för varje gång och går i en bättre form, det är roligt att höra! Då går det åt rätt håll i varje fall : ) Hallon var jätteduktig och arbetade jättebra med sina bakben och ville gärna samla sig mer än vad som behövs ^^ Ska ta med kameran nästa gång så ni kan få se lite bilder från trräningen. Anki tyckte också att vi skulle debutera LA efter laget är slut, för då kommer Hallon lite mer till sin "rätt", och det händer ju något hela tiden i de programmen. Sen tyckte hon att jag skulle rida LB:n i Valåsen men om jag väljer LC:n så har jag större chans att få placering. Men det blir nog LB:n det var ett roligare program : )


Nu ska jag anmäla mig till Valåsen och Askersund sen blir det stallet.


Ovido - Quiz & Flashcards