Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Matilda - 17 maj 2009 09:13


I dag har jag anmält mig frivilligt till att jobba ett grispass ; 09.45 - 19.00 Typ hela dagen alltså. Men jag tänkte att det kan vara skönt att ha lite extra pengar till semestern.


Måste även börja tvätta och packa inför London!! Vi åker ju tidigt på fredag morgon så på torsdag måste allt vara fixat. Gud så roligt det ska bli! Träffa Elina och sedan hitta på massor i London, me like.


Igår så hade vi arbetsdag i stallet och fixade och dolade. Jag och Carolina lagade våra tjejers sommarhage, så inatt gick de ute under natten också, tror att de är rätt trötta idaf ; ) De ska gå ute i natt också men sedan ska de få sova inne. Bäst att vänja deras magar mot gräset lite försiktigt. Blev även gjort några sjukhagar och sen städade vi lite allmänt. Lite längre ner är det bilder från när vi släppte in tjejerna i deras hage.


På kvällen sedan blev det Änglar & Demoner på bio, den var riktigt sevärd tycker jag : ) Som tur var så kom jag inte ihåg så mkt från boken så jag visste ju inte hur det skulle sluta. Sen blev det Eurovision hemma hos mamma och pappa. Kollade dock bara på 15 bidrag sen började ögonen falla ihop (man blir trött av frisk luft) så vi åkte hemåt. Såg nu på aftonbladet att det inte direkt gick så bra för Sverige en 21:a plats :S


Anmälde mig till Valåsen igår och hade lite beslutsångest, så jag anmälde mig till både LC:n och LB:n. Det tar 5 min att åka dit så Hallon lär ju inte bli trött av att stå i transport. Hoppas bara att jag får någorlunda bra starttider så jag inte behöver vänta 5 timmar bara...


Nu ska jag fixa mig inför jobbet!

Ha en bra söndag

Ovido - Quiz & Flashcards