Alla inlägg den 8 maj 2009

Av Matilda - 8 maj 2009 08:13


Är ledig heeela helgen nu, det är rätt skönt för det är en del som ska fixas.

Mat & sovklockan i mig tyckte att det var dags att gå upp kl. 8 även om man har sovmorgon så nu läser ja lite bloggar och ska snart börja koka ägg.


Har lite planerat för dagen :

  • Vika tvätt
  • Sortera tvätt och tvätta
  • Dammsuga
  • Malin kommer och vi ska beställa tåg/buss
  • Rida för Anki kl. 15  Blev ingen träning då Anki var tvungen att jobba :(
  • Stan en snabbis om jag hinner

Så har ganska fullt upp från 12 och framåt.

Ska träna lite dressyrprogram så att jag slipper fråga folk på framridningen hur programmet var. Och det hände ju på båda framridningarna också ; )


Solen skiner idag också, kan det bli bättre?

 - Eller inte längre : ( Regnet öser ner och Hallon står nog utan täcke och fryser...Ska ju inte till stallet förren vid fyra heller. Suck



----------------------------------------------------------------------------

Update

Nu har jag varit i stallet, åkte dit när det blev uppehåll efter allt regnande. När jag steg ur bilen vid stallet så vände Hallon på huvudet och när jag ropade på henne kom hon i full galopp med spetsade öron. Sådana stunder värmer mig i hjärtat. Då känner man hur mkt man tycker om dessa fyrbenta djur även om man inte alltid är överens.


Hallon tyckte att hon behövde en lerinpackning inför tävlingen på söndag så ena sidan var hon grå/brun på och andra svart ^^ Så det blev bara lite bete av grönt gräs och en rykt (så bra det gick med all lera). Sen fick hon gå ut i hagen igen. I morgon blir det rida igenom  programmet och få Hallon ordentligt lösgjord, så man inte behöver vara slut på framridninge på söndag. Hallons man ska även ryckas (läs klippas) : ) Sen ska hon badas och alla saker som ska med ska packas. LB:n startar ju inte förren 13.20 och startar som nr 17. Så jag kanske startar runt tre eller något...


Nu ska jag iaf in i dushen och sedan blir det att laga mat

Ovido - Quiz & Flashcards