Alla inlägg den 4 maj 2009

Av Matilda - 4 maj 2009 22:18


Jepp, nu har jag lämnat mitt besked till Hallon och det blir att jag ska köpa henne : ) Känns ju redan som om hon är min egen men nu ska det stå i alla papper också. Ägaren blev iaf superglad att jag ville köpa henne, dels för att hon vet att hon har det bra där hon står och att hon slipper ta Hallon till Norge.


15 000 riksdaler ska jag betala för henne och får med dressyrsadeln då. Sade 12 000 från början + sadeln, men ägaren ville ha 5000 för sadeln, så vi bestämde 15 000 för häst + sadel. Sedan ska jag ta lite täcken som är i "cob" och annan utrustning som är i den storleken, då ägaren ska köpa "stor" häst. En häst som drar Full i storlek och inte cob ; )


Om allt går som det ska , så är jag väl hästägare i början av juni...Kände att nu kom fjärilarna i magen också. Har inte tänkt på att det är jag som kommer få bestämma allt för Hallon då, ojojoj. Ska nog gå bra!


I morse så red jag & Hallon ut med nya hästen Viveca och ägaren Carolina, visade lite stigar i skogen och det vart en lugn tur.


I morgon hinner jag inte rida innan jobbet, ska klippa bort den förbaskade luggen och hinner endast det nödvändigaste. På onsdag kommer hovslagaren på morgonen så då blir det bara lite longering så att hon ska sköta sig under skoningen  : )


Har inte bestämt mig om stallplats heller än:S Har pratat med Irene och frågat 1000 frågor, så ska komma med besked i veckan.


Nu ska jag sova , helt ensam : ( 

Ovido - Quiz & Flashcards