Alla inlägg den 7 augusti 2009

Av Matilda - 7 augusti 2009 07:49


Anders hade varit så snäll och bokat tvättid i morse kl. 7 så det var ju bara att gå upp och börja tvätta. Som tur är det 3 maskiner och en tvätt tar 40min , så man har ju tvättat klart rätt fort!


Idag så har vi (för en gångs skulle) lite saker inplanerade : ) Vid lunch ska vi åka till Jessica och hälsa på lite och fika. Sen hoppas jag att det blir lite sol på stranden, verkar blir fiint väder idag med. Vid sex ska vi grilla hos anders pappa och vid halv nio ska vi vara hos Jessica igen, på lite fest. Jag ska vara nykter ikväll då jag har morgon i stallet i morrn, men man kan ju vara där och umgås i alla fall.


Igår var jag ju med Malin och Smilla på träning för Lina, och här kommer lite bilder på dem (dock inte av bästa kvalité);



På kvällen sedan så var jag i stallet och pysslade med Hallon. Vi gick en promenad med Hallon och Viveca och då mötte vi glassbilen. Carolina (som inte är blyg av sig) frågade Glassbils-föraren om han hade några smakprov. Jodå, det hade han så vi fick oss en varsin isglass ^^ Inte fel i 25+ värme!

Kom hem från stallet vid halv tio igår kväll men tror att Hallon var nöjd över att få vara ute så länge : )


Nu ska jag gå ner till tvättstugan och tvätta 3 maskiner till. 

Må gott i värmen och solen :) 


Ovido - Quiz & Flashcards