Alla inlägg den 25 augusti 2009

Av Matilda - 25 augusti 2009 09:45


Idag är jag ledig och det känns behövligt efter att ha jobbat hela helgen 10-19, man blir rätt trött i huvudet av att prata med 170pers på en och samma dag.


Har lite planer för dagen. Vid halv tolv så ska jag till tandläkaren. Har inte varit där på typ 2 år så jag hoppas att jag inte har några hål, tycker jag har skött tänderna rätt bra..Dock äter jag ju godis typ varje dag och det är inte bra!


Ringde även till Karolina vårdcentral idag för att få en tid så de kan kolla på min näsa. Eller snarare i ^^ Jag har varit konstant täppt i höger näsborre i minst 6månader och nu är jag rätt trött på att andas med munnen bara. Men de satte upp mig på väntelista och så skickar de ut brev när jag fått tid hos läkaren.


Har ju även hand om 2 hästar denna veckan så igår var det tänkt att jag skulle rida både Viveca och Hallon, men den planeringen höll inte. Hann bara rida Viveca en sväng på banan. Hon var väääldigt stel i början men efter ca 40min så var hon rätt mjuk. Dock blev hon tjurig på mig när jag satte lite press på henne så då protesterade hon med lite hopp och svisch med svansen. Tror att missnöjet kan ha berott på att sadeln inte låg bra till 100% och då kan hon bli skogstokig på den. Idag ska jag ge mig ut på en skogsrunda med båda hästarna, men det blir bara skritt för Hallons del.


Nu ska jag betala lite räkningar och sedan göra mig ordning för min tripp till "la stada".


Ha en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards