Alla inlägg den 8 augusti 2009

Av Matilda - 8 augusti 2009 22:22


Har sett reklamen på tv ett antal gånger och jag skulle kunna tänka mig att ha en sådan här cykel.


Lifebike Hybrid Dam


Det en Lifebike, och det innebär att den har en elmotor så man får hjälp i uppförsbackar och så vidare.Man kan åka ca 70km innan batteriet tar slut. Om jag skulle ha en sådan här cykel så skulle jag defenitivt cykla mer och framförallt till stallet. Har ca 1.5mil (enkel resa) till Labbsand nu och det tar ca 50min att cykla dit. Om jag skulle ha en lifebike så skulle det nog ta halva tiden om inte mindre. Man får ju hjälp i uppförsbackar (Valåsbackn är inte att leka med) och sedan kan man åka i maxhastighet på 25km/h.


Så om någon är sugen att ge mig en sådan, så varsågod: )


Av Matilda - 8 augusti 2009 11:31


Kanske ska sluta blogga, det känns som om jag inte har något att skriva om direkt. Hallon går ju endast att skritta med och det är ju inte något roligt ämne att skriva om.

Har ju inte direkt många läsare heller ; )


Idag blir det i alla fall kalas för Marcus vid 15 och sen ska jag ta premiärturen på Hallon efter ....hmm...2mån och 1 vecka ungefär! Tror att hon kommer vara lugn som en filbunke , hon är inte den typen som blir överladdad efter att ha stått ett tag, utan hon blir bara glad över att få göra någonting.


Anders var med mig till stallet igår och tog in Hallon från hagen och gav henne mat ^^ Man kan ju tro att hon är en gammal ridskolehäst, så lugnt och fint hon lunkade efter honom. Han ska få skritta henne när jag kan skritta 30min, han har ju tjatat om det  :)


Nu ska jag vika tvätt och röja i lägenheten som se ut som ett bombnedslag. Blir bättre när man börjar jobba för då blir det inte lika skitigt här hemma  :)


Ha det

Av Matilda - 8 augusti 2009 00:38


Har precis kommit hem från en trevlig förfest hemma hos Jessica i Sandviken och har nu skjutsat ett par ostadiga pôjkar till Statt för att kolla på just Värmlandspôjkarna^.


Blir inget Statt för min del för jag ska om 6h 40min stiga upp och åka till stallet för att plocka ut hästarna i hagen. Tyckte inte det kändes så lockande att stå nykter på Statt och komma hem vid 3. Nja då föredrar jag sängen :)

Har ätit nattamackor så nu blir det borsta tänderna och sedan sängen!


Godnatt Alla

Ovido - Quiz & Flashcards