Alla inlägg den 31 augusti 2009

?

Av Matilda - 31 augusti 2009 21:54


Idag har det blivit jobb i princip heeela dagen , 9-18 iaf :( Men som sagt, man tjänar ju iaf pengar :)


Efter jobbet så blev det direkt ut till stallet. Hallon var redan inne och vilade i boxen. Malin och Marie var ju där innan mig så de plockade in henne från hagen. Hoppas på att hon går snällt brevid när hon ska in/ut men hon verkar inte ha gjort några hyss.


Det var full rulle i stallet när jag kom och marie, malin, elina och ebba skulle rida till grustaf och klättra. Jah och Hallon tog oss en skrittur på ridbanan i regnet ^^ Idag kände jag lite på henne, dvs kortade tyglarna och jobbade henne i form. Och oj vad roligt hon tyckte det var! Tuggade på bettet som besatt och trampade på riktigt bra : ) Hon försökte några gånger att trava, men då blev det stopp. Det som var roligast var att hon var mkt mjukare än vad jag trodde hon skulle vara! Hon var inte alls så stel och trög. Utan pigg och alert. Ska bli så roligt när jag får börja rida igång henne igen!! Då kan hela stallet rida ut i skogen och leva rövare ; )


Har kollat på transportet på blocket och det har kommit in en massa fina : ) Ska ta och kolla lite närmare på dem i morgon, för nu tycker anders att jag ska komma och sova.


Så godnatt gott folk

Ovido - Quiz & Flashcards