Alla inlägg den 1 april 2009

Av Matilda - 1 april 2009 20:02


Mkt som har ordnats idag  och även igår. Jobbade 07.45 - 16.30 så efter jobbet så rusade jag till stan och shoppade loss (nästan). Köpte ett par vita tygskor, strumpor och födelsedagspresent till mamma.


Sen efter det blev det stallet. Hann ej rida idag då jag var tvungen hem och packa och väga resväskan. Får ju bara väga 15kg och den vägde 12kg , phu sade jag då. Blev bara en klapp och hejdå till Hallon, fixade mat och mockning och skrev en lapp till Jossan vad Hallon ska äta osv. Det är hon som ska ta hand om Hallon nu torsdag - söndag då jagg är i Rom. Kommer nog inte bli några inlägg dom dagarna, om jag inte hittar ngn internetcafé där nere vill säga.


Måste bara berätta om vår ridtur ut i skogen igår. Red ut tillsammans med lucas (nordsvensk) och sixten (irländsk import) med deras ägare. Vi red ut till Ölsdalsvägen och på väg mot ridhuset. Blev verkligen "off road", rakt ut i skogen. Red sist så det blev halvhalt på halvhalt ´för att inte komma in i rumpan på Lucas. Träffade på en traktor som Hallon förnärmat fnyste åt och trodde att den skulle äta upp henne, men hon gick förbi den trots allt : ) Sen fick Lucas ägare rida sixten så Sixten blev lite laddad och nästan reste sog. Så sen efter ryttarbytet så travade vi på Ölsdalsvägen, träffade typ 5 bilar och sen tillbaka. Kan lova att det var härligt att rida Hallon då : ) efter alla halvhalter + trampa i skogen så fick hone tt sånt sug framåt! När vi skrittade så var det passage och jobbade jättebra med ryggen. Och när vi travade så var det bara att länga eller korta steget. Då kände jag att vi ska nog inte skämma ut oss på dressyrbanorna om hon går så. Full koncentration på ryttaren, I love it!


För de som undrar över Hallnon stam, svaret är att hon inte har en "godkänd stam". Hon heter egentligen Heaven Leigh. Har en mamma som heter Plymus, ett d-poony sto (korsning även, antagligen fullblod inblandat) sedan har hon Lotta Schultz hopphäst Grand Prix som pappa. Men eftersom han ej är godkänd hingst så får han ej stå med i passet. så när jag ska berätta hennes stam blir det ganska långrandigt : )


Nu ska jag äta pizza och om vi inte hörs mer så hörs vi nog på söndag

Ha det bra

Ovido - Quiz & Flashcards