Alla inlägg den 17 april 2009

Av Matilda - 17 april 2009 21:45


Denna dag har typ gått i 180knyck och eftersom jag har planerat dagen så har jag hunnit med det som  skulle göras och kan nu andas ut en liten stund.


I morse var jag i stallet och putsade träns, sadel, stövelskaft, grimma och packade ner allt som jag skrivit på packlistan. Har även fått låna en svart hjälm så jag slipper ha min möklblå, fruktansvärt blekta, hjälm till min grå kavaj. Så nu kanske jag gör lite bättre allmänt intryck : )

 Har även packat hö och morötter och fixat vattenhink, tror inte jag glömt något direkt...Sen så har jag lagt fram tävlingskläderna och även fixat lite frukt och annat som man kan äta under dagen. För det kommer bli en låååång dag i morgon.


Först startar jag 14.36 och andra start går 20.23:S Hoppas på att jag får en box som Hallon ska stå i så man slipper gå runt med henne hela tiden.


Nu på kvällen har jag vart och badat Hallon, det tyckte hon INTE om!! När jag gjort klart henne och släppt in henne i boxen så försökte hon stryka bort det blöta mot boxväggarna. Inte vidare smart häst diret ; )


Nu ska jag plugga på programmen och skriva ut startlista, meddelade till ryttare och vägbeskrivning. Sen ska jag nog sova lite


Får även med mig syster som ska agera mästerfotograf , så ni kanske får se lite bilder i morgon kväll/söndag.


Wish me luck


Ovido - Quiz & Flashcards