Alla inlägg den 6 april 2009

Av Matilda - 6 april 2009 22:00


Ja då var första dagen på jobbet avklarat efter långledigheten. Gick riktigt bra faktiskt fasst dagen var himla seg bara.


I morse så hann jag även med att rida Hallon en sväng. Vi red ut i skogen, mest skritt då hon endast blivit longerad i helgen. Hon tyckte det var lika kul som vanligt : ) På onsdag ska Anki komma och ha träning på vår ridbana, det ska bli roligt och välbehövligt. Ridbanan är nästan torr så det går nog bra. Lägger in lite bilder på hur Hallon såg ut första sommaren jag fick henne och sedan en jämförelsebild med sommaren efter.


Smal Hallon

Ser ju ganska anorektisk ut faktiskt, uscha mig. Juni 2007


På sommarbete i slutet av 2007, hon hann äta upp sig lite : o)


Typ maj 2008


Ska försöka att ta lite bilder hur hon ser ut nu och sedan i slutet av sommaren för att se om hon blivit lite mer musklad, efter träningar och tävlingar.. Hoppas på det iaf  : )


Hade även lite otur ida. Eller ja, det var mitt eget fel. Råkade lämna lyset på bilen så när jag skulle starta den kl. åtta i kväll så sad den "dööö", så fick ringa pappa som var snäll och kom och startade den. Så nu står den på laddning hemma hos mamma och pappa. så ska promenar bort dit i morgon bitti så jag kan ta mig till stallet.


Nu ska jag anmäla mig till ÖFK dressyrtävling plus maila in laguppställningen och sen sova


Godnatt



Ovido - Quiz & Flashcards