Alla inlägg under mars 2009

Av Matilda - 20 mars 2009 07:00


Äntligen fredag : ) Jobbar mitt enda dagpass idag, dvs 07.45 - 15.30 Så gött att hinna med lite innan solen går ner. Så om det är fint väder när jag slutar så ska jag träna med Hallon på ridbanan. Om den inte är hård som sten vill säga...Kanske hinns med en powerwalk med Angelika också?

Ska änven bjuda på fredagsfika på jobbet idag, de får hålla tillgodo med chokladfudgetårta. Tror inte de direkt misstycker  ; )


I helgen blir det storstädning av lägen heten. Överallt ska det dammas, skuras och fönster ska tvättas. Det är dags att vårstäda lite helt enkelt. Ska försöka röja på balkongen också. Vill ju ha det lite myysigt nu när man snart kan sitta där ute.

Sska även på Alexandras kalas i morgon, undrar vad anders tänkt köpa i present (sista minuten som alltid)...


Nej nu ska jag göra mig i ordning

Ha en trevlig fredag

Av Matilda - 18 mars 2009 21:56


Fy tusan vad bra Grey¨s Anatomy är!! Speciellt dagens avsnitt. Usch vad jag grinade till en jäkla tv-serie. Kände med Meredith där iaf. Men det slutade ju iaf ganska lyckligt...


Men ska nog inhandla de förra säsongerna, har ju bara kollat på förra och denna.



nej nu ska jag gå och sova

gonatt



Av Matilda - 18 mars 2009 11:09


Sorry, för att jag har vart seg och inte uppdaterat ngt men ibland så orkar man inte sätta sig och författa en novell, så som mina inlägg brukar bli : )


Idag börjar jag 12.35 så i morse så var jag i stallet och red ut en sväng med emelie. Först den "lilla rundan" och sen vidare ut på Ölsdalsvägen. Emelie styrde ut på "off road" också så vi klamapde rakt ut på kalhygge med typ 50cm snö. Gissa om Hallon tyckte det var spännande ; ) Tyckte hon kunde galoppera nerför den stigen, men matte satte stopp för det. Vill ju gärna inte ha några brutna ben till tävlingssäsongen. När vi kom tillbaka så kunde Hallon ridit samma runda medan Nobla blivit svettig av turen. Hallon kanske inte har så dålig kondis...

SKa även åka och hämta mitt tävlingsschabrak på ridskolan, nyfiken på hur det ser ut!


Har försökt att kolla när jag kan träna för Anki. Har skickat mail o ska kolla om det är en "fast" tid varje vecka eller om det varierar. Får ju bara schema för 1månad i förväg och det suger. Men ska höra om jag kanske kan rida för henne ngn lördag på hennes ridbana, börjar ju bli vår nu!


Pratade även med min chef på Transcom ang. bonus som ev. skulle betalats ut i februari. Fick ju ingen, men när vi kollade på statistiken så såg allt bra ut. Så nu ska den som har hand om bonusar kolla på det. Hoppas på att få svar idag om jag får bonus eller inte. Är ju iaf 3500:-/månad och jag hade nog godkänd statistik för 3 mån, så 10 000:- skulle inte sitta fel  ; ) Men var ju iaf tur att jag kollade upp det...


Nej nu sla ja äta frulle och sen promenera till jobbet i det fina vädret!

ha det bra

Av Matilda - 15 mars 2009 21:04






Nu har vi gjort det, Malin och jag!!

Vi har bokat vår London resa, så den 22 - 25 maj kommer jag befinna mig i shoppingens paradis, hehe.

Åker främst dit för att träffa elina som jobbar som au-pair där, men det är också för att shoppa : ) så när elina jobbar fredagen så får väl jag och malin gå runt i London och kika.


Längtar som tusan!!


Så nu blir det spara för heeela slanten. Inga mer klädesshopping för mig. Det enda som får shoppas är ett nytt fleecetäcke till Hallon för det hon har börjar ju falla i bitar ;)


Ha de så bra

Av Matilda - 15 mars 2009 16:36


Igår blev det partaj med angelika och anki. Var på förfest i Bråten hos en Madde, inte så superkul men det dög som förfest iaf. Sen vid tolv så skjutsade anders ned oss till Statt. Säger samma sak som jag sade till Martin; Varför går man på Statt egentligen? Är ju bara roligt om man är ganska rund under fötterna.. Fick till svar; Du har ju pojkvän.

Så statt är alltså Karlskogas number 1 raggningsställe, lite patetiskt men men. Kom väl i säng runt tre tror jag så idag är jag seeeeg.


Hanna var och hälsade på i stallet och red ut en sväng på Hallon. Pigg hade hon varit och det är ju inte ovanligt för att vara henne nuförtiden. Hallon fick även en söt present, bild längre ned.


Sjukt skönt väder ute är det också! Man vill nästan ligga ute och sola : ) Så snart kanske jag kan börja använda min jeansjacka. Använde den iof igår, lite kallt, men var sjukt snygg! LÄgger ev upp bild på gårdagens outfit lite senare.


Kommer liten bildboom på stallets hästar och Hallons present




Av Matilda - 13 mars 2009 08:46


Sitter och kollar på lite kläd-sidor för att se om det finns något att ha, och såklart finns det mycket som jag vill ha!


HIttade denna t-shirt som nog skulle passa mig ; ) hehe

Ringspun 'Save A Horse' T-Shirt


Har även hunnit med att dammsuga så nu ser det lite mer anständigt ut här hemma. Ser om anders ser någon skillnad, tror inte det...


Börjar 10.15 idag med och ska till stallet efter i jobbet. Ska försöka rida eller longera idag. Sen kommer Malin hit vid halv nio så ska vi kolla på flyg och hotell när vi ska till London och hälsa på Elina någon gång i maj. Ska bli såååå roligt!! Längtar som en tok, men ska spara mkt pengar så vi kan shoppa. Har kollat in lite affärer jag vill till.


Förresten; GRATTIS ELINA, I EFTERSKOTT, PÅ 21-ÅRSDAGEN. Hade tappat bort ditt mobilnummer verkar det som plus att jag är ganska glömsk. Men vi får fira dig vääldigt i efterskott när vi kommer och hälsar på dig.


Nu ska jag duscha o äta frukost

Ha en bra fredag

Av Matilda - 12 mars 2009 21:23


Sitter och kollar på Värmlands och Örebro läns lokala dressyrtävlingar och skriver in de mest intressanta i Stallboken. Finns ju ett par att välja mellan men försöker ta de som ligger närmast och inte för tätt inpå varandra. Vill ju att Hallon ska hålla hela säsongen.


De som jag skrivit;

* 18/4 Örebro Fältrittklubb Div. III omg. 1

* 2/5 Alkvettern RS LC:1 LB:1

* 9/5 Gyttorp RK Div III omg. 2

* 31/5 Valåsen RS

* 7/6 Askersund RK Div. III omg. 3


De viktigaste är ju division III tävlingarna men kan ju vara bra att tävla lite inviduellt också. Vi får väl se om Hallon tycker det är roligt eller inte. Hoppas på att hon inte är alltför spattig :S Både Jossan och Angelika har anmält sig som hästskötare, så de får väl turas om. Eller kanske båda; en som lugnar mig och en som lugnar Hallon.


På söndah kommer Hallons ägare och tittar till henne, får se om hon ska rida också..Ska kolla om Anki har några lediga träningstider sen i slutet av Mars. Är ju bra om man kan hinna träna någon gång innan jag ska tävla.


Nu tycker anders jag ska sova (!) men ska kolla på lite bling-bling som Hallon vill ha när hon ska tävla ; )

Av Matilda - 12 mars 2009 09:01


Sitter och äter lite frukost (äggmacka + vatten) och kollar runt lite på lite bloggar. Börjar 10.15 idag och jobbar till 18.15 så idag blir det stallet efter jobbet. Får se hur motiverad jag är att rida i mörkret men om ridbanan är bra så får det bli lite träning där. Hallons ägare kommer även på söndag och ska rida lite på henne, får se vad hon tycker.


Hallon skulle även blivit skodd i förrgår men rolf kom inte. Fick ett mess ig¨år att han kommer till stallet o skor i morgon. Men vet inte om jag kan vara med, får höra med Ida om hon vill "passa" Hallon.


Ska även försöka bygga en egen garderob på IKEA. Jag o anders ska åka in dit i helgen och kolla. Och den han byggde gick på 8500:- :S Lite dyrt tycker jag eftersom det är jag som ska betala i princip hela...Kanske jag kan bygga en billigare.


Igår klippte jag mig och slingade håret. Säger såhär; ALDRIG mer den frisören! Är inte ett duigg nöjd.- Luggen är inte symmetriskt klippt och slingorna ser ju ut som hej kom o hjälp mig. Men får väl skylla mig själv eftersom jag sade att jag ville ha den färgen på slingorna. Ska boka klipptid och sen fram i vår så får det bli omslingning med lite blont i stället.


Och tänker inte lägga ut några bilder på hur jag ser ut i håret och skämmas, det får ni som om ni träffar mig  ; )



Se hela bilden









Ha en bra torsdag annars

Ovido - Quiz & Flashcards